Nog meer beelden van Battlefield 6 gelekt

News
maandag, 07 juni 2021 om 14:30
battlefield 6 headerf1622210501
Over twee dagen zal Battlefield 6 officieel onthuld worden door Electronic Arts. Maar voordat het zover is zijn er alweer nieuwe beelden gelekt van de game, die nu echt de setting van de game lijkt te verklappen.
Liefhebbers van de Battlefield-franchise kijken alweer een tijdje uit naar het volgende deel in de serie. Voor de officiële onthulling hoeven ze niet meer lang te wachten, want EA heeft bekendgemaakt dat op 9 juni Battlefield 6 zal worden onthuld. Dan zal ook eindelijk de setting van de game uit de doeken worden gedaan.
Stiekem weten we dat laatste al, want er zijn nieuwe beelden van Battlefield 6 gelekt op Twitter, nadat al eerder andere mysterieuze beelden waren opgedoken. Naar verluidt zijn de beelden gemaakt door influencers die aan de slag zijn gegaan met een pre-alpha build van de game. Er waren eerst twijfels over de echtheid van de beelden, maar Tom Henderson - die het wel vaker bij het rechte eind heeft als het gaat om Battlefield geruchten - claimt dat de screenshots echt zijn.

Wordt Battlefield 6 weer modern?

Na twee Battlefield delen die zich af hebben gespeeld in het verleden - Battlefield I was gesitueerd in de Eerste Wereldoorlog, terwijl Battlefield V de Tweede Wereldoorlog als setting had - lijkt het volgens de beelden erop dat Battlefield 6 zich gaan afspelen in de tegenwoordige tijd. Of misschien zelfs wel een kleine stap in de toekomst gaat zetten. Wat het precies zal worden, dan zal dus overmorgen bekendgemaakt worden door EA en DICE!
Mogelijk zal tijdens de presentatie ook een nieuw gezicht op het podium verschijnen. EA heeft namelijk vorige week een nieuwe general manager aangenomen voor de Battlefield franchise, die eerder dezelfde rol vervulde voor de Call of Duty franchise.

Populair Nieuws