Battlefield 6 onthulling is op 9 juni!

News
dinsdag, 01 juni 2021 om 18:00
battlefield 6 headerf1622210501
We wisten al een tijdje dat de Battlefield 6 onthulling onderweg was, maar nu hebben we ook een concrete datum. Op 9 juni kunnen we de onthulling van de nieuwe shooter verwachten.
Het was even afwachten wanneer we de Battlefield 6 onthulling mochten verwachten, het enige wat we eigenlijk wisten is dat de nieuwe shooter in juni uit de doeken gedaan zou worden. Het officiële Twitter-account van Battlefield heeft nu een teaser online gegooid waarin de datum voor de onthulling uit de doeken gedaan wordt. Op 9 juni om 16:00 Nederlandse tijd mogen we gaan kijken naar de eerste beelden van Battlefield 6.
Het is nog even de vraag wat we precies te zien gaan krijgen tijdens de Battlefield 6 onthulling, want laatst kwamen we erachter dat de gelekte trailer eigenlijk niet bestemd was voor het publiek. Dat zou dan betekenen dat we nu een nieuwe trailer te zien krijgen, maar misschien krijgen we wel al daadwerkelijk gameplay te zien. Op 9 juni zullen alle fans zeker klaarzitten voor de officiële onthulling van de game om te zien wat er allemaal nieuw is in de shooter van DICE.

Wat gaan we zien in de Battlefield 6 onthulling?

Het is nog even afwachten wat we dus allemaal te zien gaan krijgen bij de Battlefield 6 onthulling, maar de teaser lijkt in ieder geval al één gerucht te bevestigen. De teaser wekt namelijk een moderne indruk, vooral door het korte stukje muziek wat we te horen krijgen wat heel erg doet denken aan de theme song van Battlefield 4. De setting lijkt daarmee toch te wijzen op een moderne, misschien wel licht-futuristische setting. Vorige week hadden we het in de XGN Cast natuurlijk al over alles wat we tot nu toe te horen hebben gekregen over Battlefield 6, zeker even checken dus als je niet kan wachten op de game!

Populair Nieuws