Gelekte Battlefield 6 beelden zijn niet van officiële trailer

News
vrijdag, 28 mei 2021 om 16:30
battlefield 6 headerf1622210501
Het hele internet explodeerde recentelijk toen er een gelekte Battlefield 6 beelden op Reddit werden getoond. Alhoewel deze beelden daadwerkelijk van de nieuwste DICE game lijken te komen, zijn dit niet de beelden die gebruikt gaan worden voor de daadwerkelijke officiële trailer.
Veel mensen dachten dat de gelekte Battlefield 6 beelden hoorden bij de officiële trailer van de nieuwste game. Toch geeft Eurogamer aan dat de gelekte beelden die zich verspreiden over internet niet van de onthullingstrailer zijn die we over een maand te zien krijgen. Eurogamer zegt dat de gelekte beelden bedoeld zijn voor intern gebruik bij EA en dat het dus niet hoort bij de onthullingstrailer van Battlefield 6.
De nieuwste beelden, die gezien kunnen worden op Reddit, is een samenvoeging van eerdere beelden die dit jaar zijn gelekt. Hierin kunnen we een futuristische Battlefield setting zien, waar luchtgevechten plaatsvinden, soldaten tegen elkaar aanbotsen, een raketlancering plaatsvindt en grote explosies de lucht doen vullen.

Gelekte Battlefield 6 beelden niet als officiële trailer aanschouwen

Hoewel de gelekte Battlefield 6 beelden daadwerkelijk van de nieuwste game zijn, hoort dit niet bij de onthullingstrailer die voor juni gepland staat. Zo hint DICE al een lange tijd op de officiële trailer voor in juni en kunnen we dus dan wel eindelijk officiële en hoge kwaliteit-gameplay aanschouwen, zonder het risico te lopen dat het misschien nep is. Hoogstwaarschijnlijk wordt de game rond de feestdagen van dit jaar nog uitgebracht.