Nog meer beelden gelekt van The Last of Us remake

News
maandag, 08 augustus 2022 om 12:00
the last of us part 1 remakef1672920524
Het bestaan van de remake van The Last of Us was een jaar lang één van de slechts bewaarde geheimen in de game-industrie. Ook nu de game onthuld is gaat het niet per se beter met de geheimhouding. Er zijn bijvoorbeeld opnieuw beelden gelekt.
Er is inmiddels geen gebrek meer aan beelden van The Last of Us Part 1, de PS5 remake van de eerste The Last of Us-game. Niet alle beelden zijn alleen officieel vrijgegeven. Een heel aantal is vroegtijdig uitgelekt.
Ook nu is het weer raak, want een uitgelekte cutscene doet de ronde op Twitter en is ook te vinden op de afbeeldingensite Imgur (via VGC). De cutscene is niet al te vroeg in het spel en is bovendien een belangrijk moment in het verhaal. Mocht je dus nog geen enkele versie van The Last of Us hebben gespeeld, is het misschien verstandig om het nieuwe lek niet te bekijken.
Het lijkt trouwens dat de gelekte cutscene niet helemaal representatief is voor hoe The Last of Us Part 1 er daadwerkelijk uit gaat zien. Oplettende kijkers menen te zien dat de belichting in deze cutscene anders is dan in officieel uitgegeven beelden. Mogelijk komt dit lek duis uit een eerdere build van de game.

The Last of Us Part 1 komt snel na PS5 naar PC

The Last of Us Part 1 verschijnt op 2 september voor PS5. De game is ook in ontwikkeling voor PC, maar voor die versie staat nog geen releasedatum. Een ontwikkelaar geeft aan dat de release op PC niet heel lang op zich zal laten wachten.

Populair Nieuws