Alleen vandaag dikke korting op iPad Pro

News
maandag, 08 augustus 2022 om 11:30
Tablets zijn voor veel toepassingen superhandig, maar ze kunnen ook aardig duur zijn. Helemaal als een iPad voor jou de beste keus is, moet je vaak diep in de buidel tasten. Maar als je snel bent is er een mooi meevallertje waar je van kunt profiteren.
Apple is om veel dingen bekend, maar niet om lage prijzen. Een korting komt dan ook zeker niet slecht uit als je een Apple-product wil of moet kopen. Bij MediaMarkt kun je vandaag een mooie deal scoren op verschillende iPads.

Hoge korting op iPad Pro bij MediaMarkt

Het gaat om verschillende varianten van de iPad Pro, doorgaans niet echt de goedkoopste versie van de tablet. Daarop loopt nu een dagdeal waarbij je tot 250 euro korting kan krijgen. De exacte hoogte van de korting is per iPad verschillend, maar afhankelijk van wat je precies zoekt kan het net een mooi bedrag schelen.
Zoals gezegd gaat het hier om een dagdeal. Als je van deze korting wil profiteren moet je dus niet te lang wachten om de knoop door te hakken. De deal is alleen op 8 augustus geldig, dus je hebt op het moment van schrijven nog zo’n 12 uur de tijd.

Ook nieuwe iPads op komst

Naar verluidt verschijnen er dit najaar ook nieuwe iPads, samen met veel andere nieuwe hardware van Apple. De iPads worden rond oktober of november verwacht. De nieuwe versie van iPadOS, die eigenlijk gelijktijdig met iOS 16 in september zou verschijnen, zou ook naar die periode zijn uitgesteld.