The Last of Us PS5 remake gameplay gelekt

News
donderdag, 21 juli 2022 om 13:05
the last of us part 1 remakef1654797375
Er is gameplay gelekt van de PS5 remake van The Last of Us. Het gaat om drie clips die in totaal goed zijn voor zo’n zes minuten beeld. Daar komt bij dat er via screenshots wat nieuwe details naar buiten zijn gekomen.
Als sinds er geruchten zijn over een remake van The Last of Us vragen veel fans zich af of dat echt nodig was. Hoewel het sinds de officiële aankondiging van de game niet te ontkennen is dat de remake er naast het origineel beter uit ziet, blijft het de vraag hoe het zit met de gameplay. Nick Baker van XboxEra heeft wat clips en screenshots ontvangen van een anonieme bron en vervolgens gedeeld op Twitter.
De beelden tonen Joel en Ellie in twee verschillende gevechten. Een derde clip laat zien hoe de werkbank waarop je wapens kunt aanpassen eruit ziet. Veel beelden lijken qua kleur niet helemaal te kloppen. Nick Baker vermoedt dat er een probleem was met de instellingen van de opname-apparatuur.

Ook nieuwe opties voor The Last of Us Part 1 te zien

Naast de gameplay zijn er ook wat screenshots gelekt, waarop bijvoorbeeld te zien is welke knoppen wat doen, maar ook welke opties de game heeft wat betreft performance. Net als veel PS5-games is er een modus voor de hoogste resolutie bij 40 fps en een optie voor dynamische resolutie bij 60 fps. Er lijkt ook een optie voor unlocked framerate te zijn, mits je tv geschikt is voor VRR.
Andere screenshots tonen een heleboel toegankelijkheidsopties. Het lijken er minstens zoveel te zijn als in The Last of Us Part 2. Dat is goed nieuws, want die game kreeg veel lof om zijn toegankelijkheid.

Populair Nieuws