The Last of Us PS5 remake krijgt nieuwe gameplay modi

News
vrijdag, 22 juli 2022 om 10:17
the last of us part 1 remakef1672920524
Sony heeft de eerste officiële beelden van The Last of Us PS5 remake getoond, maar dat is niet het enige. De game krijgt namelijk ook nieuwe gameplay modi en verbeterde AI.
Eerder deze week lekten de allereerste beelden van PS5 remake van The Last of Us en nu heeft Sony ook maar meteen officiële gameplay vrijgegeven. Donderdagavond is namelijk een trailer van de remake uitgebracht op het YouTube-kanaal van PlayStation.
De beelden zien er zeer indrukwekkend uit dankzij de nieuwe mogelijkheden van de PlayStation 5, hoewel dat niet echt een verrassing is, aangezien het eerste deel op de PlayStation 3 er al prachtig uitzag. Ontwikkelaar Naughty Dog heeft alleen voor meer dan alleen een grafische verbetering gezorgd in de remake.
In de trailer wordt uitgelegd hoe de AI van de tegenstanders is verbeterd, om spelers een meer realistischere ervaring te geven. Zo zullen vijanden niet langer op je afrennen terwijl je klaar staat met een shotgun in je handen. Niet alleen de vijanden krijgen een betere intelligentie, dat geldt ook voor je companions, zoals Ellie en andere NPC's die je helpen.

Nieuwe modi in The Last of Us

Misschien nog wel de meeste interessante toevoeging aan The Last of Us Part 1 zijn de nieuwe gameplay modi. In de remake krijgen spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging de mogelijkheid voor een permadeath run. Dat betekent dat als je sterft, dat meteen je hele playthrough voorbij is.
Daarnaast zal er ook een speedrun modus in de PS5-versie van de game zitten. Ideaal dus als je met je vrienden wil timen wie het beste is in The Last of Us. Dat kan je binnenkort al doen, want de remake komt uit op de PS5 op 2 september en later ook voor PC.

Populair Nieuws