Nintendo toont nieuw Tears of the Kingdom personage

News
vrijdag, 14 april 2023 om 14:00
tears of the kingdom 3f1663165744
Deze week kwam Nintendo met een nieuwe trailer voor Zelda: Tears of the Kingdom">The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Hoewel het de laatste trailer is die voor lancering van de game wordt uitgebracht, zijn er nog genoeg andere manieren om nieuwe informatie naar buiten te brengen. Zo licht Nintendo nu personages uit.
In de nieuwste trailer voor Tears of the Kingdom waren veel bekende gezichten te zien. Naast Link en Zelda is nu bijvoorbeeld ook Ganondorf terug. Ook zagen we Riju en Sidon, die fans ongetwijfeld nog kennen uit Breath of the Wild, zij aan zij vechten met Link.
Maar er was ook een minder herkenbaar personage te zien dat een vergelijkbare rol vervulde: een jonge Rito met witte veren. Nintendo heeft nu onthuld dat hij Tulin heet. In zekere zin kan hij gezien worden als nieuw personage.
Oplettende spelers weten misschien dat hij ook in Breath of the Wild zat. Tulin is namelijk de zoon van Teba, de Rito-krijger die Link hielp om één van de Divine Beasts te bereiken. In Breath of the Wild was Tulin nogal een achtergrondpersonage, maar in Tears of the Kingdom is Tulin ouder en zelf aardig bekwaam geworden met een boog. Wat er met zijn vader Teba is gebeurd is niet duidelijk: hij was niet te zien in de trailer.

Wanneer is de release van Tears of the Kingdom?

Fans moeten nog even geduld hebben om Tears of the Kingdom te spelen en zelf kennis te maken met Tulin. De game verschijnt over een kleine maand, op 12 mei. Voor die tijd ligt de speciale Switch OLED voor de game al wel in de winkel. Die verschijnt op 28 april, zodat je hem helemaal speelklaar kan hebben wanneer de game uitkomt.

Populair Nieuws