Update - Kijk nu de laatste Tears of the Kingdom trailer!

News
donderdag, 13 april 2023 om 16:00
zelda tears of the kingdom luchtf1676465938
Wie de kalender goed in de gaten houdt heeft misschien al gemerkt dat het nog maar een maand duurt voordat Zelda: Tears of the Kingdom">The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt. De release komt dus aardig dichtbij en dan is een nieuwe trailer wel op zijn plaats. Binnenkort is er weer één te zien.

Update - Laatste Tears of the Kingdom trailer nu te zien

We zijn een dag verder en de laatste trailer van Tears of the Kingdom is dus nu te zien. Hij wordt live uitgezonden via YouTube. Je kunt de stream hieronder vinden. Ook na afloop kun je daar de trailer zien.
Oorspronkelijk bericht:
Het gebeurt niet vaak dat Nintendo een losse trailer van tevoren aankondigt, laat staan livestreamt, maar er worden uitzonderingen gemaakt voor Tears of the Kingdom. Morgen, 13 april, verschijnt namelijk een nieuwe trailer van de nieuwe Zelda-game. Je kunt hem live zien op het YouTube-kanaal van Nintendo (je vindt de stream ook verderop op deze pagina).
De trailer duurt ongeveer drie minuten. Dat is eigenlijk een best normale lengte voor een trailer, maar in het geval van Tears of the Kingdom hebben we het meteen over de langste trailer tot nu toe. De gameplay demonstratie was uiteraard langer, maar dat is een ander verhaal.
Deze nieuwe trailer heeft nog een andere bijzonderheid, want het is de laatste trailer voor de game die Nintendo voor de release laat zien. Dat hoeft niet te betekenen dat we verder geen beelden meer gaan zien. Een potentiële tweede gameplaydemonstratie zou bijvoorbeeld veel nieuwe details kunnen bevatten, maar is technisch gezien geen trailer.

Wanneer is de release van Tears of the Kingdom?

Zoals gezegd is Tears of the Kingdom nog een maand weg. De game verschijnt namelijk op 12 mei. Voor die tijd kun je al een speciale Switch OLED in het thema van de game verwachten. Op 12 mei zelf verschijnen ook een speciale Pro Controller en een Switch-hoes.
Dit bericht is bijgewerkt op 13 april 2023.