'Call of Duty met spreuken' heeft releasedatum gekregen

News
vrijdag, 14 april 2023 om 13:30
immortals of aveumf1681471021
Ontwikkelaar Ascendant Studios is bezig met Immortals of Aveum, een game die wordt omschreven als ‘Call of Duty met spreuken’. De magische shooter heeft nu ook een releasedatum gekregen.
Liefhebbers van shooters die even zin hebben in iets anders kunnen uitkijken naar Immortals of Aveum. De game is namelijk een ‘first-person magic shooter’, waarbij je aan de slag kan met drie verschillende scholen aan magie en snelle gameplay. De nieuwe titel is van de hand van Ascendant Studios, geleid door Brett Robins, de voormalig game director van Dead Space en Call of Duty.
De studio heeft nu meer informatie bekendgemaakt over de game. Zo is nu duidelijk dat Immortals of Aveum op 20 juli uitkomt voor de PS5, Xbox Series X/S en PC. Het is daarnaast een singleplayer avontuur die ongeveer 25 uur zal duren.
In de game krijgen spelers de controle over Jak, een nieuweling bij de orde van battlemages. Door middel van blauwe, groene en rode magie moet hij het opnemen tegen legioenen aan vijanden.

Spreuken in plaats van vuurwapens

In totaal zijn er 25 verschillende spreuken waar spelers mee aan de slag kunnen gaan. Hoewel de game geen vuurwapens heeft, is de gameplay wel vergelijkbaar met Call of Duty en DOOM. Zo zullen spreuken wel vergelijkbaar zijn met sommige wapens, zoals een shotgun of een sniper.
Check hieronder de nieuwe trailer van Immortals of Aveum: