Nintendo Switch Online trailer krijgt meeste dislikes tot nu toe

News
maandag, 01 november 2021 om 11:00
nintendo switch xgnf1671722238
Nintendo heeft een nieuwe mijlpaal gehaald. De Nintendo Switch Online Expansion trailer heeft namelijk de meeste dislikes gekregen tot nu toe op een Nintendo video op YouTube. Ruim 100.000 mensen hebben de video inmiddels een duimpje omlaag gegeven.
De Nintendo Switch Online Expansion werd in eerste instantie goed ontvangen. Deze uitbreiding laat gamers oudere spellen zoals The Legends Of Zelda: Ocarina of Time en Mario Kart 64 op de Nintendo Switch spelen, deze games waren voorheen alleen beschikbaar voor de Nintendo 64 en SEGA Genesis. Natuurlijk wordt zo'n uitbreiding met open armen ontvangen door de Nintendo community, maar wat alleen niet goed werd ontvangen is de prijs van deze uitbreiding.
De prijs van deze uitbreiding is 39,99 euro per jaar, terwijl Nintendo Switch Online normaal slechts 19,99 euro per jaar kost. Gebruikers van de Nintendo Switch zijn absoluut niet tevreden met hoe Nintendo de hele boel aanpakt, en lieten hun onvrede achter bij de trailer - waarin de prijs werd bekendgemaakt. Zo kwam iemand met de gevatte opmerking: “With that price, Nintendo, you owe us an Explanation Pack.” Anderen lieten weten dat ze net zo goed een oude Nintendo 64 voor 60 dollar kunnen kopen, deze wordt dan tenminste niet na een jaar ingenomen.

Ruim 117k dislikes

De video heeft nu al 117.000 dislikes, daar tegenover staan maar 17.000 likes. Hiervoor was de video met de meeste dislikes de trailer voor Metroid Prime: Federation Force, deze video uit 2005 staat nu op 97k dislikes. Het is duidelijk dat een groot gedeelte van de fans niet tevreden is met de beslissing van de Japanse uitgever. Nintendo heeft er nog niet op gereageerd, en of de prijs zal dalen is vooralsnog niet duidelijk.
Niet alleen wordt over de prijs geklaagd, maar ook over de performance van spellen als The Legends of Zelda: Ocarina of Time. Alhoewel het oude games zijn die op veel sterkere hardware dan vroeger draaien, hebben veel games last van lag of andere technische problemen.

Populair Nieuws