Nintendo Switch krijgt hele berg aan Resident Evil games

News
dinsdag, 13 september 2022 om 17:30
resident evil villagef1611649683
Liefhebbers van horror met een Nintendo Switch in hun bezit hebben weer iets om naar uit te kijken. Resident Evil Village en meer titels in de franchise maken namelijk later dit jaar hun opwachting op de console.
Het is ondertussen alweer ruim een jaar geleden dat Resident Evil Village verscheen. Maar de nieuwe titel in de bekende franchise komt binnenkort ook naar de Nintendo Switch. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt tijdens de nieuwe Direct.
We hoeven niet lang te wachten op de Switch release, want de game verschijnt al op 28 oktober op het platform. Het gaat hierbij wel om een Cloud-versie van de game, wat betekent dat je een constante internetverbinding nodig hebt om Resident Evil Village te kunnen spelen.
Je kan nu meteen een demo van de game proberen via de Nintendo eShop en de aankomende DLC voor de game zal beschikbaar zijn vanaf 2 december. De DLC voegt onder andere meer missies toe en de mogelijkheid om de game in third person te spelen.

Nog meer Resident Evil voor de Switch

Dat is overigens niet de enige Resident Evil game die binnenkort naar de Nintendo Switch zal komen. Tijdens de Direct heeft Nintendo namelijk ook aangekondigd dat drie andere titels uit de franchise naar het platform komen. Resident Evil 7 Biohazard, Resident Evil 2 Remake en Resident Evil 3 Remake komen dit jaar allemaal als Cloud-versie naar de Switch toe.