Nintendo heeft gereageerd op Nintendo Switch Online problemen

News
dinsdag, 16 november 2021 om 14:30
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Nintendo heeft gereageerd op spelers die problemen hadden met de Nintendo 64 en SEGA Mega Drive games na de release van de Nintendo Switch Online uitbreiding. Dit blijkt uit een interview van The Verge met Doug Bowser, de Amerikaanse president van Nintendo.
Na de release van de Nintendo Switch Online uitbreiding en de extra uitbreiding van Nintendo 64 en SEGA Mega Drive games, bleek dat er problemen waren met de games. Er zou bijvoorbeeld veel lag zijn, maar ook zouden er problemen zijn met de besturing. Deze problemen zijn tot nu toe nog niet opgelost.

Reactie vanuit Nintendo

The Verge hield een interview met Doug Bowser, de president van Nintendo Amerika. Hier kwamen de problemen met de games ook ter spraken. Bowser heeft laten weten dat het bedrijf kijkt naar de klachten en feedback die het krijgt van de spelers. Ook zal Nintendo blijven werken aan verbeteringen voor de games.
Eerder kwam ook al naar buiten dat Nintendo meer oude games naar de Nintendo Switch wil gaan brengen. Er wordt gedacht dat dit wel eens de Game Boy games kunnen zijn.
Volgens Bowser zou Nintendo hier nu mee bezig zijn, maar wanneer de games dan normaal zouden moeten gaan werken is nog niet duidelijk gemaakt. Het is in ieder geval goed nieuws dat Nintendo in ieder geval bezig is met het oplossen van de problemen.

Populair Nieuws