The Elder Scrolls 6 als exclusive niet bedoeld om PlayStation eigenaren te straffen

News
dinsdag, 16 november 2021 om 15:00
the elder scrolls skyrimf1625039084
Phil Spencer, de baas van Xbox heet een interview gehad met GQ, waarin gesproken is over The Elder Scrolls 6. De game wordt een Xbox exclusive en Phil Spencer geeft uitleg over waarom deze is gemaakt.
Wellicht vragen mensen zich af waarom The Elder Scrolls 6 een exclusieve titel wordt. Phil Spencer legt in een interview uit voor de complete ervaring te willen gaan.

The Elder Scrolls 6 exclusieve uitleg

Dat The Elder Scrolls 6 een Xbox en PC exclusive is, is geen straf voor andere platformen. Dit heeft Spencer gezegd. De reden dat er voor gekozen is om de game een Xbox en PC exclusive te maken is, omdat Microsoft zo het hele pakket kan aanbieden.
Hiermee doelt Spencer op de mogelijkheden als Xbox Live, Game Pass, Cloud Gaming en andere Xbox mogelijkheden. Dingen die niet mogelijk zouden zijn geweest op bijvoorbeeld de PlayStation 5.
Na de indirecte overname van Bethesda Game Studios door Microsoft begonnen er vragen op te komen of The Elder Scrolls 6 wel of niet een Xbox exclusive zou gaan worden, maar laatst is duidelijk geworden dat Xbox meer exclusives wil gaan maken, dus het is geen vreemde stap om The Elder Scrolls 6 een Xbox exclusive te maken.
Momenteel is Bethesda Game Studios erg druk met het maken van de game Starfield, maar er staat al een volgende game op de planning. De volgende game zal The Elder Scrolls 6 zijn en dit wordt een Xbox en PC exclusive, omdat Microsoft het moederbedrijf van Bethesda heeft gekocht.

Populair Nieuws