Nintendo eShop begint vroeg aan Black Friday sale

News
woensdag, 16 november 2022 om 10:30
h2x1 nintendoeshop websiteportal nlnlf1605541460
Nintendo-fans weten het: games van de Japanse game-gigant zijn zelden flink afgeprijsd. Maar de grootste sales van het jaar zitten eraan te komen en ook Nintendo doet mee. Black Friday 2022 begint zelfs lekker vroeg in de Nintendo eShop.
Eigenlijk is Black Friday pas volgende week, maar veel winkels gaan al voor die datum los met deals. Nintendo begint dit jaar ook lekker op tijd, namelijk ruim een week van tevoren. De Black Friday Sale in de eShop begint op donderdag 17 november.
Nintendo geeft die datum door via Twitter. Helaas is er nog geen boekje opengedaan over welke games er zoal in de aanbieding zullen zijn. Maar die kleine 24 uur kunnen we wel gewoon afwachten. De mooiste deals zullen we bijhouden in ons overzicht van de beste Black Friday 2022 deals in de eShop, dus houdt dat artikel in de gaten.

Nog meer Black Friday sales van start

Nintendo is trouwens lang niet de enige die goed vroeg begint met Black Friday deals. Bij bol.com beginnen de deals bijvoorbeeld ook op 17 november. PlayStation gaat een dag later, op 18 november los in de PlayStation Store.
Er zijn ook winkels die al lang en breed begonnen zijn. Al sinds maandag gelden er Black Friday deals bij MediaMarkt. Die zijn trouwens geldig tot 23 november, twee dagen vóór Black Friday. In die laatste twee dagen kunnen we dan ook waarschijnlijk nog grotere deals verwachten.

Populair Nieuws