Black Friday 2022 gaat snel van start in PlayStation Store

News
dinsdag, 15 november 2022 om 12:30
playstation storef1608624009
We zijn op de helft van november en dat betekent dat Black Friday nadert. Steeds meer winkels lanceren de eerste deals. Ook de PlayStation Store komt snel met kortingen.
Black Friday is pas over meer dan een week, maar dat weerhoudt niemand ervan om nu alvast deals aan te bieden. MediaMarkt is bijvoorbeeld al begonnen en bol.com volgt ook snel. Sony houdt zich nog redelijk in met de PlayStation Store, maar ook daar kun je nog voor het einde van de week Black Friday korting pakken.
Vanaf komende vrijdag 18 november gelden er namelijk Black Friday deals in de PlayStation Store. Op Twitter spreekt PlayStation van ‘unmissable deals’ en belooft het bedrijf kortingen van 25 procent. We zien wel eens grotere kortingen met Black Friday, maar er is na vrijdag nog een week om de boel langzaam verder op te bouwen, dus wie weet wat er nog komt.
We weten helaas nog niet welke games er allemaal afgeprijsd worden in deze aankomende deals, maar daarover houden we je op de hoogte. Ons overzicht van de beste PlayStation Store deals wordt bijgewerkt met de deals. Overigens kun je in datzelfde artikel nu al een paar andere deals vinden.

Veel deals tijdens Black Friday 2022

Sony is natuurlijk lang niet de enige met mooie deals voor Black Friday. We hadden het hierboven al even over bol.com en MediaMarkt, maar ook andere digitale stores zoals de Nintendo eShop zullen waarschijnlijk uit gaan pakken. Al onze overzichten voor Black Friday 2022 kun je hier terugvinden.

Populair Nieuws