Black Friday gaat al vroeg van start bij bol.com

News
maandag, 14 november 2022 om 10:30
black friday 2022 3f1668085095
November is de maand om te profiteren van korting, dankzij Black Friday. Bij bol.com gaan ze dit jaar al vroeg van start met het prijzenfestijn.
Black Friday is traditiegetrouw de dag die volgt na Thanksgiving, de Amerikaanse feestdag. Elk jaar komen winkels dan met een grote uitverkoop, waarbij je veel producten met enorm veel korting kan scoren. Dat zorgt in de Verenigde Staten altijd voor opvallende taferelen, met hordes aan mensen die elkaar overrompelen om de beste koopjes te bemachtigen.
In Nederland hebben we gelukkig een stuk minder chaos, omdat de meeste aanbiedingen gewoon online zijn te vinden in webshops. Dat scheelt niet alleen een ritje naar de winkel, maar ook een paar potentiële botbreuken. Het is alleen voor de pakketbezorgers een periode waarbij ze geen rust zullen krijgen.
Tegenwoordig wordt Black Friday bovendien ook niet alleen gevierd op de dag na Thanksgiving. Veel winkels en webshops beginnen namelijk al veel eerder met het prijzenfestijn en dat maakt bol.com nu ook duidelijk. De bekende Nederlandse webshop gaan namelijk op donderdag al van start met Black Friday. Op dat moment zullen eerst deals alleen beschikbaar zijn via de app, maar dat zal mogelijk vrijdag gevolgd worden door allerlei aanbiedingen op de website zelf.

Vroeg begin van Black Friday

Je kan niet alleen bij bol.com al vroeg profiteren van Black Friday. Een aantal andere winkels gaan namelijk ook vroeg van start. Zo heeft Amazon aangekondigd dat Black Friday Week zal duren van 18 tot en met 28 november.
De vroegste start wordt ondertussen gemaakt door MediaMarkt. De winkel is namelijk nu al begonnen met Black Friday. Wil je dus al profiteren van de eerste deals, dan kan je gelijk je slag slaan.