De beste Cyber Monday Deals van 2022

Article
maandag, 28 november 2022 om 9:30
cyber mondayf1669623321
In 2022 hebben we flinke pieken en dalen meegemaakt, al zijn we blij dat het coronavirus niet meer dagelijkse kost is. In aanloop naar de feestdagen komen de tofste en beste Black Friday en Cyber Monday deals voorbij en dit jaar willen we goed de feestdagen vieren met vrienden. Wij zetten de Cyber Monday 2022 deals voor je op een rijtje met een handig overzicht.
Dé traditie uit de Verenigde Staten die wij met liefde overnemen is Black Friday en Cyber Monday. In 2022 doen we dat uiteraard maximaal. De shops en winkelketens strooien met kortingen alsof het pepernoten zijn. Wij winkelen natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk - we blijven immers Nederlanders - en dus is 25 november de dag dat onze portemonnee en spaarpot omgekeerd worden voor de beste deals.
In alle categorieën is wel een goede deal te vinden. Denk hierbij onder andere aan Xbox One, PlayStation 4, PC, Nintendo, PlayStation 5, Xbox Series X en S, tech, gadgets, smartphones, accessoires, films en series.
Wij helpen je graag door de Cyber Monday 2022 Deals van de verschillende webshop op een rijtje te zetten. Daarom houden we in dit overzicht alle artikelen bij die we rondom (Pre-)Black Friday deals. Webshops, e-shops en uiteraard ook de beste deals per webshop en platform zetten we de komende weken op een rijtje.
Check daarom hieronder in dit overzicht alles rondom Black Friday en Cyber Monday 2022!

Overzichten van de Cyber Monday 2022 deals

Webshops
E-Shops

Artikelen over de Cyber Monday deals

Webshops
Platformen

Nieuws over de Cyber Monday deals