De Nintendo eShop Pre-Black Friday 2022 deals op een rij

Article
zondag, 13 november 2022 om 12:00
h2x1 nintendoeshop websiteportal nlnlf1605541460
De laatste maanden van het jaar zijn een mooie tijd. Er zijn natuurlijk de nodige feestdagen, maar ook als je die niet viert is er iets moois te beleven: Black Friday deals. Wij zetten de Pre-Black Friday 2022 deals van de Nintendo eShop voor je op een rijtje.
Black Friday is van oorsprong verbonden aan Thanksgiving, maar van “onlosmakelijk verbonden” is geen sprake, want ook buiten de VS is het een traditie geworden. Ook in Nederland doen veel winkels er aan mee en daar klaagt de koopjesjagende Nederlander zeker niet over.
Ook in de Nintendo eShop kun je in 2022 terecht voor Black Friday deals. Op dit moment zijn er alleen nog geen aanbiedingen die echt als Black Friday deals bestempeld worden. Maar uit voorgaande jaren blijkt dat die er vrijwel zeker gaan komen.

Overzicht: De Nintendo eShop Pre-Black Friday 2022 deals

Black Friday is nog niet echt begonnen, maar zo tegen het einde van het jaar worden de wekelijkse deals in de eShop vaak langzamerhand ietsje beter. Een aantal mooie deals die je deze week alvast kunt meepakken in de aanloop naar Black Friday kun je hieronder vinden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties