‘Nieuwe Xbox Showcase kijkt verder vooruit’

News
maandag, 15 mei 2023 om 17:30
xbox series x xbox series sf1628074558
Binnen niet al te lange tijd wordt er een nieuwe Xbox Showcase uitgezonden. Vorige zomer kwam Microsoft ook met een showcase en destijds werd beloofd dat alles dat daarin aan bod kwam binnen een jaar uit zou komen. Een vergelijkbare belofte komt er dit jaar waarschijnlijk niet.
Volgens de grote Xbox Showcase van vorig jaar zouden we ongeveer nu aan de slag moeten kunnen met Starfield. In werkelijkheid komt die game in september uit. Ook Hollow Knight: Silksong komt niet daadwerkelijk binnen twaalf maanden na de Xbox Showcase waarin hij voor het laatst getoond werd. Je zou kunnen zeggen dat Microsoft die belofte dat alles uit de showcase binnen 12 maanden zou verschijnen beter niet had kunnen doen.
Als we Jez Corden van Windows Central mogen geloven, zal er dan ook geen vergelijkbare belofte zijn bij de volgende Xbox Showcase. Dat beweert Corden in de Xbox Two Podcast. Hij heeft niet rechtstreeks gehoord dat de belofte niet gedaan wordt, maar veel van de games waarvan hij heeft gehoord dat ze in showcase getoond worden komen waarschijnlijk pas na meer dan een jaar uit.
Welke games Microsoft gaat tonen is nog niet bekend. De tijd van de Showcase is wel al aangekondigd. Hij begint namelijk om 19.00 uur Nederlandse tijd op 11 juni.

Starfield Direct sluit aan op Xbox Showcase

Er is wel één game waarvan bekend is dat hij op 11 juni wordt getoond. Direct na de Xbox Showcase volgt namelijk een zogenaamde Starfield Direct. Mogelijk horen we daar ook wat de perfromance-opties van de game zijn, want na Redfall wil Phil Spencer fans niet meer verrassen met ondermaatse framerates.

Populair Nieuws