‘Volgende Xbox Showcase wordt vrij lang’

News
dinsdag, 11 april 2023 om 15:30
whatsapp image 2021 06 13 at 190642f1623604236
Hoewel E3 dit jaar niet doorgaat, is er in de zomer evengoed wel wat te beleven als het om games gaat. Microsoft houdt bijvoorbeeld een grote Xbox Showcase. Hoe groot precies is niet bekend, maar er gaan nu geruchten dat de show best lang duurt.
Het is al een tijdje bekend dat Xbox deze zomer een showcase houdt. E3 was bijvoorbeeld nog niet geannuleerd toen deze show werd aangekondigd. Het gaat om een grote Xbox Showcase op 11 juni, met aansluitend een presentatie over Starfield.
Volgens WalkingCat op Twitter, die vaak juiste informatie heeft over de Xbox Store, wordt de showcase gehouden van 10.00 uur tot 12.00 lokale tijd. Voor Nederlandse begrippen komt dat uit op 19.00 uur tot 21.00 uur. Vergeleken met eerdere pre-E3 showcases van Xbox die vaak midden in de nacht waren voor Nederlandse kijkers, is dit redelijk te doen.
Twee uur is best lang en WalkingCat gaat er dan ook vanuit dat deze tijden zowel de Xbox Showcase als de Starfield Direct omvatten. Uiteraard is dit op zijn best voorlopige informatie. Als hij klopt, kan er voor 11 juni nog het nodige veranderen, zo laat ook WalkingCat zelf weten.

Hoe lang is de Xbox Showcase?

Aangezien de twee uur gerekend worden voor zowel de Xbox Showcase als de Starfield Direct, is het moeilijk te bepalen hoe lang de afzonderlijke presentaties worden. Mogelijk wordt voor beide presenaties een uur uitgetrokken, maar Xbox heeft in het verleden ook langere algemene showcases gehouden. Het is dus mogelijk dat de ene presentatie langer is dan de andere.

Populair Nieuws