Release Hollow Knight Silksong voor onbepaalde tijd uitgesteld

News
woensdag, 10 mei 2023 om 10:00
hollow knight silksongf1643365727
Fans van Hollow Knight Silksong moeten helaas nog langer wachten op de geanticipeerde game. Team Cherry heeft namelijk aangekondigd dat de sequel voor onbepaalde tijd is uitgesteld.
Sinds de aankondiging in 2019 kunnen liefhebbers van Hollow Knight niet wachten op het vervolg. Dat is niet verrassend aangezien de originele game een verrassing was en enorm goed werd ontvangen. Team Cherry wist uitstekend Metroidvania- en Dark Souls-elementen met elkaar te mixen, voor een prachtig en uitdagend avontuur.
De ontwikkelaar geeft alleen niet veel updates rondom de ontwikkeling van Hollow Knight Silksong. In juni 2022 kwam er eindelijk een trailer voor de game, met de mededeling dat Silksong ‘binnen een jaar’ zou uitkomen. Maar die deadline gaat de studio niet halen. Via Twitter laat Matthew Griffin, de marketing manager van Team Cherry, weten dat Hollow Knight Silksong voor onbepaalde tijd is uitgesteld.

“We hadden gepland om de game te lanceren in de eerste helft van 2023, maar de ontwikkeling is nog steeds bezig. We zijn erg enthousiast hoe de game eruit komt te zien en hij wordt vrij groot, dus we zullen de tijd nemen om de game zo goed mogelijk te maken. Verwacht meer details wanneer we dichter bij release komen.”

Hollow Knight Silksong direct naar Game Pass

Als je niet kan wachten op Hollow Knight Silksong en je een abonnement hebt op Xbox Game Pass, dan hoef je de game niet in de pre-order te zetten als je hem Day One wil spelen. Op release komt de sequel namelijk direct naar de Game Pass toe.