Nieuwe trailer The Batman laat meer van Batman, Catwoman en The Riddler zien

News
dinsdag, 28 december 2021 om 14:30
2021 10 18 the batman trailer 2 thumbnailf1634510584
Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor The Batman. De trailer genaamd ‘The Bat and The Cat’ focust zich voornamelijk op Batman, Catwoman en The Riddler. De film zal vanaf 3 maart te zien zijn in de bioscoop.
De nieuwste The Batman trailer genaamd ‘The Bat and The Cat’ laat meer zien van Robert Pattinson als Batman, Zoë Kravitz als Catwoman en Paul Dano als The Riddler. Verder zien we meer van The Riddler’s plan voor de Dark Knight en de rest van Gotham City.
De trailer begint met een gesprek tussen Bruce Wayne en Bella Reál, een burgemeesterskandidaat die Bruce beschuldigd dat hij niet genoeg doet voor de stad. Terwijl zij praat zie je dat Batman wel degelijk wat doet voor Gotham. Daarnaast zien we The Riddler, die een bericht achterlaat voor Batman en hem zelfs belt.
We krijgen steeds meer plotdetails over The Batman, zo is er vorige maand een synopsis gedeeld en zal deze film dienen als een origin story voor Catwoman. Daarnaast is ook bevestigd dat Barry Keoghan een rol zal hebben in The Batman.

Waar gaat The Batman over?

In de film volgen we Bruce Wayne in zijn eerste twee jaar als Batman. Hij heeft slechts een paar bondgenoten, namelijk James Gordon (Jeffrey Wright) en Alfred Pennyworth (Andy Serkis). Naast The Riddler zal hij het ook moeten opnemen tegen The Penguin (Colin Farrell).
The Batman staat gepland om 3 maart 2022 te verschijnen in de Nederlandse bioscopen.

Populair Nieuws