Nieuwe plotdetails The Batman onthuld

News
vrijdag, 26 november 2021 om 8:00
2021 10 18 the batman trailer 2 thumbnailf1634510584
Warner Bros. heeft een synopsis gedeeld waarin verschillende plotdetails van de film The Batman worden onthuld. In de film onderzoekt Batman de corruptie in Gotham City. De film komt 3 maart 2022 uit.
Warner Bros. heeft een nieuwe en uitgebreidere synopsis gedeeld voor The Batman, waarin plotdetails worden onthuld over de film. De film volgt een jonge Bruce Wayne (Robert Pattinson) die nog maar twee jaar actief is als Batman.
Na een reeks moorden volgt Batman in deze film een spoor van cryptische aanwijzingen, die hem naar de naar de onderwereld leiden. Hier ontmoet hij personages als Catwoman (Zoë Kravitz), The Penguin (Colin Farrell), The Riddler (Paul Dano) en Carmine Falcone (John Turturro). Wanneer Batman ontdekt dat het bewijs naar zijn eigen omgeving wijst, moet hij nieuwe banden smeden om een einde te maken aan de corruptie in Gotham City.

Nieuwe Batman-series

Naast de nieuwe film komen er ook nieuwe Batman-series die worden ontwikkeld voor HBO Max. Zo gaat er één serie over The Penguin en een andere over een politieagent in Gotham. Wanneer deze series zullen verschijnen is nog niet bekend.
The Batman is vanaf 3 maart 2022 te zien in de Nederlandse bioscopen.