PS5 DualSense controller aan te passen via iPhone app

News
dinsdag, 28 december 2021 om 14:00
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Voor de release van de PS5 is Sony ook met een nieuwe controller gekomen genaamd de DualSense controller. Er kan nu een hoop aangepast worden aan de controller via een nieuwe iPhone app.
Onlangs is de app PS5 Controller Trigger Test verschenen in de App Store. Deze app geeft gebruikers de mogelijkheid om bepaalde triggers van de controller in te schakelen en deze dan ook aan te passen. De app laat gebruikers ook andere dingen doen, zoals bijvoorbeeld het licht van de controller aanpassen.

Geen officiële PS5 app

De app is niet door Sony zelf uitgebracht om aanpassingen te maken aan de controller. De app is gemaakt door Rihab Mehboob. De app zou gemaakt zijn omdat de maker merkte dat maar weinig ontwikkelaars van games gebruik maken van alle functies van de controller. De app geeft de mogelijkheid voor spelers om dit dus zelf aan te passen.
Voor nu is de app te downloaden in de App Store, maar dit kost je wel geld. De app kost namelijk twee euro. Helaas kunnen Android gebruikers nog niet van de app gebruik maken, maar de maker van de app heeft al wel gezegd dat de app ook naar Android zal gaan komen.
Het is niet duidelijk of Sony zelf nog van plan is om met een soortgelijke app te komen in de toekomst. Voor nu is er in ieder geval de handige app van Mehboob.

Populair Nieuws