Barry Keoghan heeft rol in The Batman

News
vrijdag, 24 december 2021 om 8:00
2021 10 18 the batman trailer 2 thumbnailf1634510584
Er gingen al een tijde geruchten rond dat Barry Keoghan een rol zou hebben in Batman">The Batman. Deze geruchten lijken nu te zijn bevestigd. Warner Bros. heeft zijn naam toegevoegd aan de '2022 Movie Preview'.
De casting van Barry Keoghan in The Batman is bevestigd door Warner Bros., doordat de studio '2022 Movie Preview' heeft bijgewerkt met de naam van de acteur. Keoghan zou in de film Stanley Merkel spelen, maar beelden uit de trailer suggereren dat hij mogelijk ook de Joker zou zijn.
Volgens The Hollywood Reporter heeft Warner Bros. twee verschillende versies van de film getest met en zonder “een bepaald personage”. Naar verluidt heeft de studio inmiddels een beslissing genomen over welke versie er uitgebracht wordt. Of het de versie met of zonder het personage is, is nog en mysterie. Hetzelfde geldt voor welk personage er is getest.
The Batman volgt het verhaal van een jonge Bruce Wayne (Robert Pattinson) die nog maar twee jaar actief is als Batman. Hij heeft slechts een paar bondgenoten, namelijk Afred Pennyworth (Andy Serkis) en James Gordon (Jeffrey Wright). Hij ontmoet in de film personages zoals Catwoman (Zoë Kravitz), The Penguin (Colin Farrell) en The Riddler (Paul Dano).

Niet Barry Keoghan's eerste superheldenfilm

Dit is niet de eerste superheldenfilm waar Keoghan in speelt. Zo speelde de acteur Druig in Marvels Eternals. In die film speelden ook onder andere Richard Madden, Angelina Jolie en Gemma Chan. Keoghan was ook te zien in onder meer Dunkirk, Mammal en The Killing of a Sacred Deer.
The Batman staat gepland om op 3 maart 2022 in de Nederlandse bioscopen te verschijnen.