The Batman zal ook dienen als origin story voor Catwoman

News
woensdag, 22 december 2021 om 9:00
2021 10 18 the batman trailer 2 thumbnailf1634510584
De aankomende Batman film zal dienen als een origin story voor Selina Kyle, gespeeld door Zoë Kravitz. Dat onthult de actrice in een interview met Empire Magazine. Daarnaast vertelt ze dat ze de bewegingen van katten bestudeerde om zich voor te bereiden op de rol van Catwoman.
Stukje bij beetje komen we meer te weten over The Batman. Onlangs kregen we meer plotdetails over de film te horen. Nu horen we het één en ander over Catwoman. Volgens Zoë Kravitz dient The Batman deels als origin story voor het personage:
Tegenover de Catwoman van Kravitz speelt Robert Pattinson de rol van Bruce Wayne. De film speelt zich af in het tweede jaar van Wayne als Batman, maar zal geen origin story zijn voor de held.
Kravitz werkte voor haar fysieke training samen met Rob Alonzo, de stunt coördinator voor de film. Ze keken ook naar katten en leeuwen om te kijken op wat voor manier deze dieren vechten en hoe dat omgezet kan worden naar een mens. Catwoman is erg snel en behendig, daarom hebben ze veel vloerwerk geoefend met capoeira (een Braziliaanse vecht-dans), martial arts, en katachtige bewegingen.

Bekende vijanden in The Batman

The Batman gebruikt ook een aantal andere bekende vijanden uit het universum. Zo zullen naast Catwoman ook The Riddler (Paul Dano) en The Penguin (Colin Farrell) aanwezig zijn in de film. The Penguin zal ook zijn eigen spin-off serie krijgen op HBO Max.
The Batman is vanaf maart 2022 te zien in de bioscoop.

Populair Nieuws