Alleen vandaag korting op koptelefoons en bluetooth speakers!

News
maandag, 20 juni 2022 om 17:00
pexels nejc soklic 6023354f1655214720
Ben je nog op zoek naar een nieuwe koptelefoon of bluetooth speaker? Dan moet je er snel bij zijn. Alleen vandaag kan je namelijk profiteren van een dagdeal bij bol.com!
Vandaag de dag is luisteren naar muziek in hoge kwaliteit makkelijker dan ooit. Je hoeft namelijk niet een enorme speakerset aan te sluiten of een koptelefoon met een lang draad mee te slepen. Dankzij draadloze koptelefoons en bluetooth speakers kan je zonder problemen naar je favoriete muziek luisteren.
Eén nadeel is alleen dat al die producten doorgaans niet zo goedkoop zijn. Voor een goede koptelefoon en een draagbare speaker ben je al snel een paar tientjes kwijt als het niet meer is. Gelukkig kan je nu profiteren van bol.com van een mooie dagdeal.
De webshop geeft namelijk 10 procent kassakorting op een hele berg koptelefoons en bluetooth speakers. Dat is bovenop korting die al mogelijk geldt op een product. Op die manier kan je dus van extra veel korting profiteren. Sla alleen wel snel je slag, want zodra je klok middernacht aantikt, is de actie voorbij!

Nog meer korting bij bol.com

De dagdeal is momenteel niet de enige actie waar je van kan profiteren bij bol.com. De webshop heeft namelijk ook een mooie outlet sale, waarbij je onder andere een aantal games met heel veel korting kan scoren. Van dacht je bijvoorbeeld van het nieuwe Rainbow Six Extraction met maar liefst 80 procent korting?

Populair Nieuws