Officieel: Nieuwe Nintendo Direct komt er deze week aan

News
maandag, 20 juni 2022 om 16:30
Er gaan sinds begin deze maand geruchten dat er een Nintendo Direct in aantocht is. Nu blijkt dat die berichten leken te kloppen, want Nintendo heeft officieel een nieuwe Direct aangekondigd.
We hoeven niet lang meer te wachten op de nieuwe Nintendo Direct. De Japanse uitgever heeft via Twitter bekendgemaakt dat we deze woensdag al kunnen genieten van een gloednieuwe presentatie. De show gaat om 16:00 Nederlandse tijd van start en zal ongeveer twintig minuten gaan duren.
Nintendo schuift ook niet onder stoelen of banken wat we van de nieuwe Nintendo Direct kunnen verwachten. De show zal namelijk volledig in het teken staan van Xenoblade Chronicles 3. Het nieuwste deel in de JRPG-franchise staat gepland voor release op 29 juli, dus het wordt hoog tijd dat er meer van de game getoond gaat worden.

Focus Nintendo Direct geen verrassing

Dat de Nintendo Direct in het teken staat van Xenoblade Chronicles 3 is geen verrassing. Eerdere geruchten over de presentatie melden al dat de kans groot was dat de JRPG in de spotlight zou staan en anders zou er mogelijk een hoofdrol zijn voor Splatoon 3. Die game staat gepland voor 9 september.
Ondanks dat het onderwerp vrij voor de hand lag, zullen sommige Nintendo fans niet blij zijn met de aankondiging. Zij hadden namelijk liever aankondigingen gezien, aangezien de show valt in dezelfde maand dat normaal de E3 wordt georganiseerd en fans dus normaal rekenen op nieuwe titels die uit de doeken worden gedaan.

Populair Nieuws