PC-spelers kunnen weer een mooie gratis game claimen

News
maandag, 20 juni 2022 om 18:00
gog logof1655738706
Het feestje houdt maar niet op voor PC-spelers. Good Old Games (GOG) is bezig met een sale en geeft nu een game helemaal gratis weg!
Op PC is het momenteel mogelijk een flinke collectie aan games bij elkaar te sprokkelen, zonder ook maar één euro te betalen. Verschillende webshops geven namelijk om de haverklap een nieuwe, gratis game weg en bij die trend heeft GOG zich ook aangesloten.
De webshop is recent van start gegaan met de Summer Sale, die loopt tot en met 27 juni. Tijdens de sale kan je niet alleen profiteren van hoge korting op games, maar ook van gratis titels. Zo hadden spelers afgelopen weekend de mogelijkheid om Beautiful Desolation kosteloos aan hun account toe te voegen en nu is het tijd voor een andere gratis game.
Bij GOG kan je nu namelijk gratis Flashback claimen. Je moet er wel snel bij zijn, want de actie verloopt binnen drie dagen op het moment van schrijven. Flashback is een moderne versie van de gelijknamige klassieker, met verbeterde graphics, geremasterde muziek en de mogelijkheid om een 'rewind' te gebruiken.

Nog meer gratis games om te scoren

Zoals gezegd is GOG niet de enige webshop die gratis games aan het uitdelen is. Bij Epic Games kan je bijvoorbeeld al een lange tijd elke week kosteloos één of meerdere games aan je collectie toevoegen. Bij die online winkel kan je momenteel een bijzondere game claimen, waar je tot donderdag de tijd voor hebt!