‘Nieuwe Star Wars film komt uit opvallende hoek’

News
maandag, 24 oktober 2022 om 10:30
In de laatste jaren is Star Wars vooral op tv actief, maar het is de bedoeling dat de franchise ook weer een terugkeer maakt naar het witte doek. Daarvoor zijn verschillende projecten in ontwikkeling. Nu gaan er geruchten over een nieuwe film waaraan een paar opvallende namen zijn verbonden.
Er zou een nieuwe Star Wars film gemaakt worden met Damon Lindelof als schrijver. Lindelof werd bekend als mede-bedenker van Lost en heeft sindsdien ook gewerkt aan bijvoorbeeld The Leftovers en HBO’s Watchmen serie. In de filmwereld heeft hij gewerkt aan verschillende Star Trek films, Cowboys & Aliens en World War Z.
Volgens Deadline werkt Lindelof samen met een partner voor het script van deze nieuwe Star Wars film. Wie deze partner is, is nog onbekend. Wel kan Deadline melden dat de film wordt geregisseerd door Sharmeen Obaid-Chinoi, die onlangs regisseerde voor Ms. Marvel.
Dit alles is niet bevestigd vanuit Lucasfilm of Disney. Het is ook nog onduidelijk waar de film precies over zou gaan. Hij is nog vroeg in productie en zal dan ook nog even op zich laten wachten.

Wanneer komt de volgende Star Wars film?

Hoewel er nog genoeg Star Wars tv aan zit te komen, begint het wachten op een nieuwe film voor sommige fans toch wel erg lang te duren. De eerstvolgende films staan gepland voor 2025 en 2027. Het is onbekend welke films dit zijn, aangezien er films in ontwikkeling zijn van Taika Waititi, Kevin Feige, en Patty Jenkins. Ook een trilogie van Rian Johnson is nog niet van de baan.

Populair Nieuws