God of War Ragnarok heeft op PS5 een bijzondere functie

News
maandag, 24 oktober 2022 om 11:00
god of war ragnarokf1631221018
De langverwachte Sony game God of War Ragnarok komt binnen een paar weken al uit. Nu heeft Sony Santa Monica, de studio achter de PlayStation game, laten weten dat de game op PS5 verschillende grafische modi heeft.
God of War Ragnarok komt op 9 november uit op zowel PS5 als PS4. Santa Monica Studios heeft bekend gemaakt dat de game over vier verschillende grafische modi beschikt. Website Press Start heeft precies uitgelegd wat de opties zijn. God of War Ragnarok heeft een Favour Resolution mode (4K met 30 fps), Favour Performance (60 fps), Favour Resolution (4K met 40 fps) en als laatst een Favour Performance (maximaal 120 fps). Het scherm waar God of War Ragnarok op gespeeld wordt, moet natuurlijk wel de kwaliteit en het aantal fps waarvoor je kiest ondersteunen. Om de PlayStation game in Favour Resolution of Favor Performance modus te spelen, moet het scherm beschikken over een HDMI 2.1.
We zien steeds vaker dat games in deze generatie dit soort modi hebben om zelf de kwaliteit te kiezen. Bij Last of Us Part I was dit bijvoorbeeld ook al het geval. Toch zijn er games die spelers dit niet zelf laten kiezen. Zo was er bijvoorbeeld vlak voor de release van Gotham Knights hier veel ophef over. De game runde op PS5 en Xbox Series X namelijk alleen op 30 fps.

Hoelang is God of War Ragnarok?

God of War Ragnarok is bijna uit. Een paar weken terug is naar buiten gekomen dat de game 40 uur aan gameplay bevat. De game is ook al in handen van de pers en de previews zijn ondertussen ook al verschenen. Ook wij hebben alvast een preview van God of War Ragnarok klaar staan.