Kevin Feige werkt met Loki-schrijver voor Star Wars-film

News
vrijdag, 08 januari 2021 om 8:00
In het najaar van 2019 werd bekend dat Kevin Feige een Star Wars-film zou gaan produceren. Sindsdien is er niet veel meer over dat project naar buiten gekomen. Nu is bekend geworden (via Deadline) dat Michael Waldron de schrijver van de film wordt. Hij schrijft ook voor de serie Loki.
Kevin Feige’s grootste succes van de laatste jaren is natuurlijk het Marvel Cinematic Universe, dat onder zijn toeziend oog gemaakt werd. Zijn succes met deze franchise was een groot deel van de reden dat hij gevraagd is voor een Star Wars-film. Maar Feige wordt nu dus niet de enige link die die film zal hebben met het MCU.

Waldron niet alleen Loki-schrijver

Michael Waldron werkt momenteel aan een behoorlijk aantal Disney-projecten. Naast Kevin Feige’s Star Wars-film worden ook de MCU-serie Loki en de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness door hem geschreven. Hiervoor was hij vooral bekend als schrijver en producer voor Adult Swim’s Rick and Morty.
star wars the rise of skywalker st 35 jpg sd low copyright 2019 ilm and lucasfilm ltd all rights reservedf1610049254

Waar gaat Kevin Feige’s Star Wars-film over?

Hoewel de film nu een schrijver heeft is het nog onduidelijk wat het verhaal van Feige’s Star Wars-film zal zijn. Disney heeft de zogeheten ‘Skywalker Saga’ in 2019 afgesloten en neemt nu meer ruimte om verhalen te vertellen die daar min of meer los van staan. De kans is dus zeer aanwezig dat er geen bekende gezichten in Feige’s film zullen zitten.
De eerst volgende Star Wars film wordt in ieder geval Rogue Squadron. Deze werd in december aangekondigd samen met een enorm aantal Disney+ series. Daarnaast wordt er een film gemaakt door Taika Waititi, maar deze heeft net als Feige’s film nog geen releasedatum.

Populair Nieuws