Nieuwe Spider-Verse film nu gratis te zien

News
donderdag, 28 maart 2024 om 9:00
spider man across the spider verse st 1 jpg sd high copyright 2021 ctmg inc all rightsf1678797933
We weten momenteel helaas niet wanneer Spider-Man: Beyond the Spider-Verse in de bioscoop verschijnt. Het had dit jaar moeten zijn, maar de film is tijdens de Hollywood-stakingen van vorig jaar van de releasekalender verdwenen. Maar wie toch meer wil zien van Miles Morales kan nu een nieuwe film gratis kijken.
Eigenlijk is The Spider Within: A Spider-Verse Story niet helemaal een nieuwe film. De korte film debuteerde namelijk vorig jaar al bij het filmfestival van Annecy. Maar hij is nu voor het eerst breder beschikbaar.
In de film, die zo’n zeven minuten duurt, draait om Miles Morales, net als de Spider-Verse bioscoopfilms. In The Spider Within moet Miles nog wennen aan zijn nieuwe rol als Spider-Man en probeert hij ook zijn hoofd boven water te houden als Miles Morales. Dat is geen makkelijke taak en in deze film neemt Miles het dan ook niet op tegen een superschurk, maar tegen zijn eigen angsten.

The Spider Within haalt op voor het goede doel

Met de release van deze korte film wordt ook geld opgehaald voor een goed doel. De release van de film op YouTube is namelijk een samenwerking met het Kevin Love Fund, dat aandacht vraagt voor en lessen verzorgt over mentale gezondheid. Wie de film kijkt op YouTube kan een donatie doen aan het Kevin Love Fund. Dat hoeft niet: het kijken van de film is echt gratis.
Spider-Man: Beyond the Spider-Verse had deze week uit moeten komen, ware het niet dat de acteursstaking van vorig jaar het onmogelijk maakte om de film op tijd af te krijgen. Het is onbekend wat de nieuwe releasedatum is. Het wordt waarschijnlijk de laatste Spider-Verse film met Miles Morales in de hoofdrol, maar mogelijk gaat de franchise nog door met een andere Spider-Person in de schijnwerpers.