Spider-Verse krijgt misschien andere hoofdpersoon

News
donderdag, 08 juni 2023 om 16:30
spider man across the spider verse st 1 jpg sd high copyright 2021 ctmg inc all rightsf1678797933
Spider-Man: Across the Spider-Verse draait nu in de bioscoop en is net als zijn voorganger een daverend succes. Je zou dan verwachten dat de makers er misschien een langlopende franchise van willen maken. Dat kan ook, maar dan zonder Miles Morales.
Phil Lord en Christopher Miller, de schrijvers van de Spider-Verse films, hebben onlangs in een interview met Entertainment Tonight de toekomst van het Spider-Verse toegelicht. Ze kregen de vraag of ze altijd al wisten dat het verhaal van Miles Morales een trilogie zou zijn. Dat wisten Lord en Miller niet vanaf het begin, al waren ze er bij Into the Spider-Verse al van overtuigd dat het een groter verhaal kon worden.
Pas tijdens het werk aan Across the Spider-Verse realiseerde het duo zich dat de film een middelste deel moest worden. Nu hebben ze een heldere visie op hoe het verder gaat. Onderdeel van die heldere visie is dat het verhaal van Miles Morales klaar is na de volgende film, Beyond the Spider-Verse.

Spider-Verse kan door zonder Miles Morales

Dat wil alleen niet zeggen dat er na Beyond the Spider-Verse nooit meer films in de reeks komen. Lord en Miller wijzen erop dat Across the Spider-Verse verhaallijnen opzet waar misschien meer mee gedaan kan worden. In dat geval zou er een nieuwe hoofdpersoon komen voor de reeks.
Maar daar lijken nog geen concrete plannen voor te zijn. Zelfs als er uiteindelijk een vierde Spider-Verse film zou komen, zijn Lord en Miller daar waarschijnlijk niet bij betrokken. Zij geven aan klaar te zijn na Beyond the Spider-Verse.