Sony komt snel met nieuwe Spider-Man film

News
donderdag, 30 maart 2023 om 11:00
spider man across the spider verse st 1 jpg sd high copyright 2021 ctmg inc all rightsf1678797933
Deze zomer verschijnt het langverwachte vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse. Maar Across the Spider-Verse, zoals die film heet, bijkt niet de enige Spider-Man film te zijn die we dit jaar mogen verwachten. Er verschijnt namelijk nog een deel van de Spider-Verse reeks.
Spider-Man: Into the Spider-Verse werd in 2018 warm onthaald en ook het vervolg ziet er weer veelbelovend uit. Across the Spider-Verse zou door mensen die hem vroeg hebben gezien worden vergeleken met The Empire Strikes Back, één van de meest geliefde vervolgen ooit gemaakt. Wie na die film nog altijd geen genoeg kan krijgen van de Spider-Verse films kan nog een toetje verwachten.
Want Sony heeft ook een korte film in het Spider-Verse in de maak (via Variety). Deze verschijnt eveneens in juni, maar niet gelijktijdig met Across the Spider-Verse. De film, genaamd The Spider Within, wordt voor het eerst vertoond tijdens het filmfestival van Annecy, terwijl Across the Spider-Verse tien dagen eerder verschijnt.
The Spider Within laat zien dat Miles Morales nog een beetje moet wennen aan zijn nieuwe rol als Spider-Man, aangezien hij zijn leven als Miles Morales ook niet zomaar op kan geven. De film is gemaakt als onderdeel van een nieuw programma binnen Sony Pictures Animation. Dat programma geeft nieuwe filmmakers uit groepen met weinig representatie de kans om de leiding te nemen over een filmproject.

Wanneer verschijnt Spider-Man Across the Spider-Verse

Zoals al aangegeven draait de nieuwe Spider-Verse film vanaf juni in de bioscoop. Je hoeft ook niet wanneer het eenmaal juni is nog langer te wachten. In Nederland draait de film namelijk al vanaf 1 juni.

Populair Nieuws