Nieuwe Skate-game is nog lang niet klaar

News
dinsdag, 20 juli 2021 om 12:30
xgn google image
Full Circle, de ontwikkelaar van de nieuwe Skate-game, heeft een nieuwe video uit de doeken gedaan rondom de nieuwe titel. De game begint al langzaam ergens op te lijken, maar is nog lang niet klaar voor release. Skate gameplay is er dan ook nog niet.
Waar fans van Skate hoopten dat er inmiddels misschien al wat Skate gameplay klaar zou liggen, is niets minder waar. De game is naar eigen zeggen nog in een vroeg ontwikkelingsstadium volgens de makers. In plaats daarvan kregen fans alvast een paar testbeelden te zien van de nieuwe game.
Met de nieuwe video wordt getoond hoe skaters vastgelegd worden met motion capture. Ontwikkelaar Deran Chung zegt in de video dan ook dat het nog vroeg is, maar er wel hard gewerkt wordt aan de game.
Bekijk de nieuwe teaser hieronder!

Nieuwe Skate-game na lange afwezigheid

De nieuwe Skate-game komt na een flinke afwezigheid dan toch eindelijk van de grond. De eerste game in de reeks stamt alweer uit 2007, waarna in 2010 het derde en tevens laatste deel verscheen. Sindsdien wachten fans al meer dan tien jaar op een vervolg en die werd vorig jaar tijdens EA Play dan eindelijk uit de doeken gedaan.
Skate werd gezien als de tegenhanger van de Tony Hawk Pro Skater-titels. In tegenstelling tot de Activision-games zijn de Skate-titels een stukje realistischer van aard. De reeks wordt uitgegeven door EA.