Nieuwe Skate game aangekondigd door EA

News
vrijdag, 19 juni 2020 om 10:00
skatef1592548701
Tijdens EA Play heeft Electronic Arts uit de doeken gedaan dat er een nieuwe Skate game in ontwikkeling is. Sinds Skate 3 in 2010 verscheen heeft de populaire reeks geen nieuwe titel meer gezien, maar daar komt nu verandering in. De makers van de originele delen hebben tevens een hand in de nieuwe game.
De aankondiging van de nieuwe Skate game kwam zonder gameplaybeelden. Volgens Chris Parry en Deran Chung, creative directors van de nieuwe titel, is de game pas in een vroeg ontwikkelingsstadium. Veel meer details over de game zelf werden dan ook niet gegeven.
Perry is blij terug te keren naar de reeks en liet tijdens de aankondigingsvideo weten dat de nieuwe titel alleen mogelijk is door de fans. "De vraag van de fans op het internet heeft het nieuwe project in leven geroepen", verklaart Perry.

Nieuwe Skate game na lange stilte

De nieuwe Skate game aankondiging volgt tien jaar na de release van Skate 3. De eerste game in de serie verscheen in 2007, waarna in 2009 een tweede deel volgde. Sinds de release van Skate 3 bleef het akelig stil rondom de geliefde cult-reeks. Toen EA Black Box in 2013 werd opgegeven, verloren velen de hoop ooit nog een vervolg te zien.
Dat vervolg is nu daadwerkelijk in ontwikkeling. Op welke consoles de game verschijnt is nog onduidelijk, maar next-gen versies lijken geen slechte gok gezien de game pas net in ontwikkeling is. Een releasedatum voor de nieuwe Skate is dan ook nog niet te geven en ook is een officiële titel nog niet duidelijk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties