5 handige gadgets van deze zomer onder de 50 euro

Article
dinsdag, 20 juli 2021 om 12:00
trust powerbankf1594127455
De zomer is weer begonnen. Wanneer het weer bijtrekt is het natuurlijk tijd om (veilig) op vakantie te gaan, of om ten minste even te genieten van een paar dagen buitenshuis. Wij zetten de handigste gadgets van deze zomer die minder dan 50 euro kosten op een rijtje .

Trust Mobile Primo Powerbank (39,99 euro)

Op een vakantie moet je je natuurlijk goed voorbereiden. Dat betekent ook dat je voor je telefoon een powerbank in huis wil hebben. In de wildernis van het buitenland wil je niet ineens zonder batterij komen te zitten. Als dat gebeurd ben je de pineut als je geen kaart kunt lezen en je de weg naar de camping ineens kwijt bent.
Gelukkig kun je met deze Trust Powerbank opgelucht ademhalen. Met 20.000 mAh kun je een flinke tijd vooruit. Tevens is de Powerbank van twee USB-poorten voorzien, waardoor je genoeg ruimte hebt om meerdere apparaten gelijktijdig op te laden. Met de uitgebreide batterij zou je je telefoon zo’n zes keer op moeten kunnen laden.

BBQ Kiphouder (17,95 euro)

Wie aan zomer denkt, denkt natuurlijk aan een heerlijke barbecue. Natuurlijk wil je dan ook een lekker stukje kip op de grill, maar deze is altijd lastig te koken. De vlammen onder de grill zorgen al snel voor een uitgedroogde vogel en dat is niet lekker meer.
Gelukkig is daar de BBQ Kiphouder die je uit de brand helpt. De cilinder kun je vullen met een drankje (bier of cola voor een heerlijke twist) om het gevogelte mals en sappig te houden. De kip hoef je alleen op de cilinder te plaatsen, waardoor je ook gelijk voorkomt dat de vogel zwart wordt. Een heerlijke en handige gadget is het zeker.
face mask disneyf1589208004

Mondkapjes (verschillende prijzen)

Natuurlijk is het ook verstandig om mondkapjes in te slaan. Dit jaar is nou eenmaal getekend door het coronavirus en dat betekent dat iedereen voorzichtig de deur uit moet gaan. Het dragen van een mondkapje wordt dan ook eigenlijk voor iedereen aangeraden.
Er zijn dan ook vele soorten en maten wat betreft mondkapjes, waardoor het moeilijk is om te kiezen. Gelukkig hebben we enkele mondkapjes voor je op een rijtje gezet op een speciale lijst waarop tal van goede opties staan. Natuurlijk kun je ook via de link hierboven kiezen voor een goede optie van Amazon.

Muggenlamp (14,95 euro)

Niemand zit te wachten op tropische zomeravonden vol muggenbeten. De kleine, zoemende duivels weten zonder al te veel moeite je dag goed te verpesten door het bloed uit je aderen te zuigen alsof het een tropische cocktail is. Gelukkig komt daar nu verandering in.
Met deze muggenlamp voorkom je dat de vliegende duivels op jou af komen. In plaats daarvan worden ze aangetrokken door het blauwe licht van de lamp, waarna ze gevangen zitten. Het idee is dan ook om de lamp op een afstandje neer te zetten zodat alle potentiële pretverpesters bij jou uit de buurt blijven.
jbl go 2f1594127396

JBL Go 2 (29,99 euro)

Als laatste op deze lijst hebben we natuurlijk ook een leuke speaker die ieder feestje van een goede dosis muziek voorziet. De JBL Go 2 heeft een accu die vijf uur meegaat en is lekker compact. Dat maakt het een handig apparaatje dat je overal mee naartoe kunt nemen.
Voordeel van JBL speakers is dat deze ook waterdicht zijn en daardoor gewoon buitenshuis meegenomen kunnen worden. Je hoeft niet bang te zijn voor lekkage en via bluetooth kun je gemakkelijk je telefoon verbinden. De speaker is in meerdere kleuren verkrijgbaar, dus je kunt ook nog eens kiezen hoe je wil dat jouw speaker er uitziet.

Populair Nieuws

Laatste Reacties