Nieuwe screenshots Battlefield 6 onthulling gelekt

News
woensdag, 19 mei 2021 om 13:00
battlefield 6 headerf1622210501
Hoe dichterbij we bij de officiële Battlefield 6 onthulling komen, hoe meer nieuwe screenshots gelekt worden. Ook nu is het weer raak met een paar screenshots van de Battlefield 6 onthulling die wel wat bijzonders laten zien.
Het zou inmiddels eigenlijk geen nieuws meer mogen zijn dat er nieuwe screenshots van de Battlefield 6 onthulling gelekt zijn, het lijkt immers iedere week weer raak te zijn. De nieuwe screenshots zijn hier en hier te vinden en tonen toch wat bijzondere dingen. Het lijkt er namelijk toch op dat we een lichtelijk futuristisch toontje mogen verwachten in Battlefield 6. Die conclusie kan je in ieder geval wel trekken door de robothond die je in enkele van de nieuwe screenshots ziet.
Inmiddels is zo ongeveer de volledige Battlefield 6 onthulling gelekt en is het nog maar de vraag of er nog wel iets is waar DICE en EA ons mee kunnen verrassen. Waarschijnlijk wordt er nog wel iets achter de hand gehouden waar we echt op moeten wachten, maar alle nieuwe screenshots lijken tot nu toe te kloppen als beeldmateriaal van Battlefield 6. We krijgen trouwens ook een voorproefje van de nieuwe titel, de game gaat namelijk niet Battlefield 6 heten, maar gewoon BATTLEFIELD.
battlefield headerf1622210525

Battlefield 6 onthulling niet ver weg

Het beste nieuws voor DICE is nog wel dat de Battlefield 6 onthulling praktisch om de hoek is en dat een paar nieuwe screenshots die gelekt zijn niet echt meer een verschil maken. Vorige week kregen we namelijk al te horen dat we de onthulling van de nieuwe game in juni mogen verwachten en een maandje is zo voorbij natuurlijk. Daarnaast kregen we vorige week het nieuws dat de nieuwe Battlefield niet alleen op next-gen consoles en PC zal verschijnen, maar ook op de vorige generatie consoles, iets wat niet veel fans hadden verwacht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties