Battlefield 6 teaser van EA wijst op onthulling in juni

News
dinsdag, 11 mei 2021 om 10:00
battlefield 6 headerf1622210501
EA heeft een nieuwe teaser voor Battlefield 6 uit de doeken gedaan. Op Twitter onthult het officiële Battlefield-account een grappige quote over dingen die rijmen op binnenkort, waarna juni wordt genoemd gevolgd door nog snel een woord dat wel rijmt op juni.
Battlefield 6 gaat in juni onthuld worden. Zoveel wordt wel duidelijk uit de nieuwe tweet van Battlefield op Twitter. De tweet spelt nog net niet uit dat de onthulling vast staat, maar lijkt daar wel enorm sterk naar te hinten. Daarmee komt dan ook eindelijk een einde aan de lange droogte rondom Battlefield games.
2020 werd namelijk overgeslagen door uitgever EA na tegenvallende scores voor Battlefield 5. Hierdoor besloot de studio achter de game, DICE, terug te gaan naar de tekentafel om het nieuwste deel op poten te zetten. Daarmee keert de jaarlijkse reeks na een jaartje afwezigheid in 2021 weer terug, vermoedelijk in het najaar gezien de Battlefield-titels doorgaans in deze periode verschijnen.
Bekijk hieronder zelf de tweet van DICE.

Battlefield 6 verschijnt ook op next-gen hardware

Eerder dit jaar maakte EA al bekend dat de volgende Battlefield-titel gebruik zou gaan maken van next-gen consoles. De features van zowel de PlayStation 5 en Xbox Series X zouden volledig benut worden volgens de uitgever. Tijdens de aankondiging van een Battlefield-game voor mobiele apparaten deed DICE general manager Oskar Gabrielson hier nog een schepje bovenop. Hij zei dat DICE een groter team dan ooit inzette om te werken aan Battlefield 6 en dat een onthulling snel zou komen. Gezien deze uitspraak eind april kwam, lijkt de tweet slechts de volgende stap te zijn in aanloop naar de officiële onthulling van Battlefield 6.

Populair Nieuws