Eerste Battlefield 6 beelden gelekt net voor de officiële onthulling

  Battlefield 6 staat gepland dit jaar nog uit te komen. Alhoewel er nog niets is vrijgekomen betreft officiële gameplay, zijn de eerste Battlefield 6 beelden wel al gelekt. Wat kan je nu in deze gelekte beelden zien?

  De eerste beelden werden dit weekend gepost op social media. Volgens Tom Henderson, die al eerder Battlefield 6 informatie uitbracht, zegt dat de eerste, gelekte beelden echt zijn. Zo komen de beelden overeen met de schetsen die Henderson in april getekend had, die in een toekomstige trailer tevoorschijn gaat komen.

  Zo zien de eerste Battlefield 6 beelden eruit

  In de eerste beelden kunnen we grote stormen, moderne helikopters, raketten, stranden en nog veel meer zien. Wat dit betekent voor het algemene Battlefield 6 thema is nog niet precies duidelijk.

  Bekijk de eerste Battlefield 6 beelden hieronder:

  In de tweet schrijft Tom Henderson dat hij de beelden voor duidelijke redenen niet gaat retweeten of delen, maar dat de gelekte beelden daadwerkelijk echt zijn. Zo geeft hij aan dat de screenshots hoogstwaarschijnlijk via Zoom gemaakt zijn, dat de lage kwaliteit verklaard.

  De nieuwste Battlefield game is DICE’s nieuwste project. In een officiële tweet van het Battlefield Twitter-account staat dat de nieuwste game binnenkort onthult wordt. Deze aankondiging was op 22 april getweet. De kans is dus groot dat we binnen enkele dagen al een eerste trailer kunnen verwachten van Battlefield 6, die uitgebracht wordt op de next-gen consoles.

  Battlefield 6

  Verkijgbaar vanaf 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.