Racen in Red Dead Online wordt deze week flink beloond

News
woensdag, 19 mei 2021 om 12:30
red dead online 2021 05 19f1621415432
Red Dead Online heeft deze week weer een flink aantal nieuwe beloningen voor spelers. Wie gaat racen kan deze week tot wel drie keer meer verdienen aan de beloningen en XP. Ook zijn er weer tal van andere nieuwe beloningen te vinden in het Wilde Westen deze week.
Zorg ervoor dat je ros klaarstaat om je door de races te loodsen. Er zijn deze week namelijk extra beloningen te scoren als je meedoet met de races in Red Dead Online. Opvallend is dat je niet eens hoeft te winnen om drie keer zoveel beloningen en XP te verzamelen. Zolang je binnen de Top 3 eindigt, zit je goed.
Ook voor Posse Races kun je drie keer het gebruikelijke aantal XP verdienen. Uiteraard kan je paard hier wel uitgeput van raken, dus ga daarom ook even langs bij de Stables, want daar ligt een gratis Horse Care Package klaar. Wie wil racen, heeft dus geluk deze week.
red dead online collectorf1620222036

Kortingen in overvloed deze week in Red Dead Online

Toch is het ook een gelukkige week voor wie zijn paard wil trakteren. In de Stables is namelijk ook 30 procent korting te vinden op alle Race Horse Bbreeds, terwijl ook Saddlebags en Stirrups met korting te vinden zijn. Verder geven Gunsmiths deze week 40 procent korting op bogen, terwijl de prijs van een Evans Repeater door de helft wordt gesneden. Tailors geven daarnaast 40 procent korting op iedere outfit.
Uiteraard kun je alle details ook rustig nog even bekijken op Rockstar Games' website. De Newswire heeft bijvoorbeeld nog wat foto's van speciale aanbiedingen die deze week te vinden zijn.

Populair Nieuws