Nieuwe Red Dead Online update stimuleert de handel in het Wilde Westen

News
woensdag, 12 mei 2021 om 10:30
red dead online trader stagecoachf1611751076
Veel dorpjes liggen in het Wilde Westen ver van de bewoonde wereld en Traders zijn dus enorm belangrijk voor het vervoer van goederen. Rockstar stimuleert de handelaren deze week dan ook in Red Dead Online met mooie bonussen.
Elke speler in Red Dead Online die een Trader is geworden, kan tot en met 17 mei lekker profiteren van handelen. Alle Trader Sell Missions die je voor die tijd succesvol ten einde brengt, leveren twee keer zoveel dollars op dan gebruikelijk. Wanneer je deze week een Trader Sale voltooit, krijg je bovendien een coupon voor 40 procent korting op een Novice of Promising Trader Item of een hond voor je kamp.
Het is de komende tijd ook verstandig om een oogje te houden op je notificaties. Zie je een uitnodiging voor de Trade Route Free Roam Event verschijnen, twijfel dan niet om deel te nemen. Dit specifieke Free Roam Event levert nu namelijk twee keer zoveel Role XP én Character XP op. Ben je nog geen Trader om van alle voordelen te profiteren, dan kan je tot 17 mei de rol oppakken met vijf goudstaven korting.

Gangs uitroeien in Red Dead Online

Niet alleen Traders kunnen deze week profiteren van voordelen. Heb je namelijk zin om je revolvers te laten zingen, breng dan eens een bezoekje aan een paar Gang Hideouts. Weet je de Gang Leader uit te schakelen of te verbannen, dan krijg je nu twee keer zoveel ervaringspunten.
Heb je je oog op een Pamphlet, dan raden we je ook aan om deze week je slag te slaan. Alle Pamphlets kan je namelijk met dertig procent korting aanschaffen, op Pamphlets die specifiek voor rollen zijn na. Je krijgt als kers op de taart ook nog eens een gratis Treasure Map in de San Luis Shore-regio.

Populair Nieuws