Lek toont nieuwe blik op Robert Pattinsons The Batman-kostuum

News
woensdag, 12 mei 2021 om 10:00
the batmanf1613463823
Hoewel Batman">The Batman pas volgend jaar verschijnt in de bioscopen is een lek nu verantwoordelijk voor een nieuwe blik op Robert Pattionsons The Batman-kostuum. De foto toont een zwart/witte-variant van de bekende superheld waarin het pak duidelijk te zien is. Ook zien we de Batarang.
Uit de nieuwe foto die op Twitter werd gedeeld valt op te maken dat het nieuwe kostuum van Batman niet alleen inspiratie opdoet uit de stripboeken, maar ook de eerste Batman-films. Zo lijkt de helm, wie naar de oren kijkt, veel weg te hebben van de Batman-film uit 1989. Daarin speelde Michael Keaton de hoofdrol en droeg hij tevens een helm met ietwat langere puntoren en een bijzonder groot gat rondom de mond en kin.
Toch doet het pak ook denken aan de Batman-stripboeken waarin Bruce Wayne zijn pak van wat meer metaal voorziet. Dit werd eerder natuurlijk al duidelijk bij de onthulling van de eerste beelden, waarbij vooral het Batman-logo opvalt. Deze lijkt gemaakt te zijn van een oud wapen.
Bekijk de nieuwe foto hieronder!

Robert Pattinsons The Batman staat los van het DCEU

Robert Pattinsons The Batman staat dan ook compleet los van het DCEU. Zo wordt de film niet meer geregisseerd door Ben Affleck, de Batman uit de Zack Snyder-films. In plaats daarvan neemt Matt Reeves, bekend van de Planet of the Apes-films het stokje over. Blijkbaar ziet Warner Bros veel in de visie van Reeves, want de regisseur heeft ook al in spin-off serie in de maak rondom de politie van Gotham. Gerucht gaat daarnaast ook dat een vervolg op The Batman achter de schermen al in de maak is.
Toch moet The Batman zelf eerst nog verschijnen. De film staat op de planning voor 4 maart 2022 en moet in de bioscoop verschijnen. In de film moet Batman het opnemen tegen schurken als The Riddler en Punguin.

Populair Nieuws