'Nieuwe PS5 voorraad komt vanavond'

News
dinsdag, 24 mei 2022 om 14:00
playtation 5 studiof1605864992
Vanavond tussen 20.00 en 21.00 uur komt een nieuwe PS5 voorraad drop bij iBOOD. Deze info zou uit een nieuwsbrief komen van de zaak. Zo wordt op het forum van Budgetgaming aangegeven. Sta dus vanavond klaar om de PlayStation 5 te bemachtigen.
Het is nog niet duidelijk hoe groot de drop zal zijn, maar aan voorraden bij andere zaken te zien zal de drop niet groot zijn. De console is al maanden niet aan te slepen. Iedere drop is binnen luttele seconden alweer uitverkocht.
Het schijnt weer tijd te zijn voor een PS5 en dat terwijl de schaarste van de gewilde console is nog lang niet over is. Er zijn meer mensen die nog een PS5 willen dan de mensen die er al een hebben kunnen bemachtigen. Nu kan je dus weer je geluk beproeven bij iBOOD die vanavond een drop zal hebben. Een en al chaos rondom de console en haar drops zijn we wel gewend onderhand, en helaas is daar toe nog geen einde inzicht.
pexels kerde severin 5961216f1633603917

iBood biedt mogelijke oplossing voor PS5 gat in je hart

iBOOD is een website met veel deals, raak er dus niet in verdwaald en gebruik direct de zoek functie en tik PlayStation 5 in. Let op dat na een tijdje op de website een pop-up verschijnt met een luid bel geluid. Dit kan je een hartaanval voorkomen.
De schaarste van de PS5 zit hem in het chiptekort dat al tijden aanhoudt. Sony geeft aan dat dit tekort door kan lopen tot 2024. Daar baalt het bedrijf achter de schermen vast van, want het bedrijf heeft haar verwachtingen eerder al naar beneden bij moeten stellen omdat er niet genoeg consoles geleverd zouden worden.