'Nieuwe Sly Cooper wordt snel onthuld'

News
dinsdag, 24 mei 2022 om 14:30
slycooperf1594987723
Ook Sly Cooper, de oude PlayStation-legende van Sucker Punch, ontkomt niet langer aan de geruchtenmolen. Volgens een industrie insider komt er namelijk snel een aankondiging voor een nieuwe game voor het IP op de PlayStation 5. Er zijn nog weinig details over wat het precies gaat zijn maar meerdere insiders horen dezelfde verhalen.
De geruchten die gehoord worden gaan vooral over wanneer er een aankondiging gedaan zou kunnen worden. Die geruchten duiden namelijk op een onthulling van Sony in een later stadium van 2022. Ze zouden in de tweede helft van het jaar iets bekend willen maken rondom het geliefde IP.
In de podcast "The XboxEra Podcast" zegt de host Nick Baker dat hij de aankondiging niet verwacht in juni maar eerder rond september of november. Dat is best logisch omdat het ook nog niet duidelijk is wanneer Sony nu eindelijk weer eens met een persconferentie komt, aangezien E3 niet meer door gaat. Dit geeft Sony dus de ruimte om in zowel juni als later in het jaar een aankondiging te doen.
Of het gerucht over Sly Cooper waar is valt te betwijfelen, want Sony heeft zelf nog niks bekendgemaakt. Het is wel opvallend dat er meerdere geruchten zijn die eerder al soort gelijke details hadden. Een bekende leaker accngt zei namelijk in maart al dat deze geruchten langer rond gingen. De tweet die daar over is geplaats is verwijderd, maar de leaker reageerde wel op een ander bericht waarin hij zegt dat de aankondiging waarschijnlijk in september zal plaatsvinden.

Wordt de nieuwe Sly Cooper reboot of doorzetten?

Voor nu is de grote vraag wie de game ontwikkelt,. Dit zou zomaar een Sucker Punch zelf kunnen zijn die recent groot succes zag met Ghost of Tsushima. Daarnaast is het nog niet duidelijk of de geliefde Sly Cooper een complete reboot gaat ontvangen of dat de game verder gaat met waar we Sly voor het laatst achter lieten in Sly Cooper: Thieves in Time.

Populair Nieuws

Laatste Reacties