Dit is de beste game die je voor PS5 kunt kopen

News
maandag, 08 augustus 2022 om 9:00
playstation 5 thumbf1624433855
De PS5 is bijzonder gewild, wat natuurlijk ook grotendeels te danken is aan het grote aantal topgames wat je op de console kunt spelen. Maar wat is eigenlijk de beste game die je voor de PS5 kunt kopen? Als het aan de cijfers ligt is er weinig twijfel mogelijk.
Er zijn al heel wat mooie games verschenen voor de PS5. Je kunt bijvoorbeeld denken aan Ratchet & Clank: Rift Apart, Demon’s Souls of It Takes Two. Ook dit jaar hebben we er al zeer geslaagde games bij gekregen met bijvoorbeeld Horizon Forbidden West en Stray.
Dat is natuurlijk allemaal heel aardig, maar wat is de beste PS5 game? Smaken verschillen, maar als het aan Metacritic ligt is het duidelijk. De beste game voor de PS5, op basis van een gemiddelde van alle reviews, is Elden Ring met 96/100.
Dat is niet bepaald een verbazingwekkend resultaat. Elden Ring domineert al een tijdje zowel de game-verkopen als de discussies over een potentiële game van het jaar. Ook wij waren aardig lyrisch in onze review. Er kan in ieder geval geen twijfel over bestaan dat Elden Ring een topgame is.
elden ringf1624265922

Nog meer PS5-toppers onderweg

De PS5 is natuurlijk nog relatief jong, dus er kan in de toekomst nog van alles gebeuren. Dit jaar verschijnt bijvoorbeeld nog God of War Ragnarok, wat ook een goede game belooft te worden. Als multiplatform game heeft Elden Ring natuurlijk een beetje een voorsprong als het om populariteit gaat, maar of het nu God of War of een andere game wordt: een 96 op Metacritic inhalen is zeker niet onhaalbaar.

Populair Nieuws