Nieuwe PS5 voorraad bij bol.com gespot

News
dinsdag, 03 mei 2022 om 10:30
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Bij bol.com is nieuwe PS5 voorraad gespot. Vanochtend was het heel even raak bij de grootste webwinkel van Nederland voordat de webpagina weer aangaf dat er geen voorraad was. Mogelijk is het een voorbode voor een drop later deze week.
Doorgaans brengt bol.com op woensdag een PS5 drop en veel gebruikers werden vanochtend dan ook verrast toen ze zagen dat bol.com kort nieuwe voorraad live had staan. De webpagina geeft momenteel weer aan dat de complete voorraad uitverkocht is. Daarmee lijkt de nieuwe voorraad alweer helemaal uitverkocht te zijn die afgelopen weekend gespot werd.
Tweakers-gebruiker DeathNL maakte al melding van nieuwe PS5 voorraad bij bol.com In een magazijn van de gigant had de gebruiker een flinke lading pallets zien staan met daarop allemaal PS5 consoles. Hij maakte een foto en deelde deze op het Tweakers-forum.

Onduidelijkheid rondom nieuwe PS5 voorraad

Aangenomen werd dat de nieuwe PS5 drop plaats zou vinden op een woensdag. Dit is de dag waarop bol.com doorgaans hun nieuwe PlayStation 5 voorraad beschikbaar maakt voor gebruikers. Tussen 7.30 en 8.00 uur is het dan vaak raak, maar deze keer verrast bol.com door de drop een dag eerder te lossen. Of er later deze week meer voorraad verschijnt, moet nog blijken.
Wie in ieder geval goed op de hoogte wil blijven rondom updates omtrent de PlayStation 5 voorraad, doet er goed aan om deze pagina te bezoeken. Daar houden we je op de hoogte met het laatste nieuws rondom de voorraad van de PlayStation 5. Als er een nieuwe drop is, melden we het daar gelijk en kun je direct profiteren. Ook hebben we alvast de beste PS5 games voor je op een rijtje gezet.

Populair Nieuws