Uitgelekte video van set The Last of Us toont scène rechtstreeks uit de game

News
dinsdag, 03 mei 2022 om 11:00
last of us remastered 2f1577464431
Er zijn weer nieuwe beelden van HBO’s The Last of Us gelekt. Een nieuwe video toont een scène tussen Joel en Ellie die precies uit de game lijkt overgenomen.
De video werd gedeeld door het Twitter-fanaccount @HBOsTheLastofUs, waarin Joel en Ellie een gebouw proberen te betreden. Ellie klimt door een kleine opening om de deur voor Joe te openen. In dezelfde video vergelijkt het Twitter-account de scene met dezelfde scene uit de game. De gelekte video is vanuit één hoek gefilmd, dus of we net als in de game Ellie in de tunnel zullen volgen is nog niet bekend.
Hoewel de scène direct uit de game lijkt overgenomen, betekent dat niet dat de serie de game geheel zal volgen. Neil Druckmann, de bedenker van de games die ook als co-showrunner van de serie dient, liet eerder al weten dat de serie hier en daar afwijkt van de game.

Nog meer beelden gelekt van set The Last of Us

Een tijdje terug lekten er ook al beelden uit van de set. Deze foto’s gaven fans de eerste blik van de broers Sam en Henry. De acteurs die deze karakters vertolken zijn nog niet bekend gemaakt. Daarnaast werd er ook een korte video onthuld waarin Joel, Ellie, Sam en Henry de weg oversteken voordat ze schuilen in een nabijgelegen gebouw.
The Last of Us is op dit moment nog volop aan het filmen. Naar verwachting wordt de productie in juni afgerond. Benieuwd wat er tot nu toe allemaal bekend is over de verfilming? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Populair Nieuws